Kontakt

OM ATHENA SPEL


Athena Spel är ett litet enpersonsföretag som drivs av mig, Ulrik Wemmenhed (Organisationsnummer 781215-4057). Genom föregateg ger jag ut feministiska och kvinnohistoriska brädspel. Athena spel har gett ut två spel:  Kvinnofrågor,  ett kvinnohistoriskt frågesportsspel kring feministiska förebilder och  inflytelserika kvinnor genom historien, samt Problem eller möjlighet, ett diskussionsspel kring makt och kön i vår vardag och möjligheter till feministisk vardagsaktivism. Båda spelen är slutsålda.


Loggan är framtagen av Lisa Eklöf.

OM MIG


Jag har en magisterexamen i genusvetenskap. Jag är också utbildad killgruppsledare och har jobbat i Tanzania med jämställdhetsutveckling genom Färnebo folkhögskola och Forum Syd. Jag har blivit utnämnd till Årets folkbildare av ABF, och också vunnit ett prestigefyllt pris på Sveriges Radio (Nörd Royale) för mitt helhjärtade engagemang i mitt sällskapsspel.


FÖREDRAG

Jag kommer gärna och håller föredrag eller workshops för er kring det mesta som rör jämställdhet.Några av mina favoritämnen är "brädspel som ett verktyg för jämställdhetsarbete", "praktiska metoder och verktyg för att engagera män i jämställdhetsarbetet" samt, såklart, "rösträttskampen i Storbritannien - när verkligheten överträffar fiktionen".Jag har F-skattesedel. Priset för föredraget varierar, det beror på vilka ni är.